Welkom bij de stijl van Tijl

TrouwreportagesZwangerschapsfotografieIeder leven kent heel bijzondere en persoonlijke momenten en perioden. Maar niets is zo speciaal en persoonlijk als je trouwdag en je zwangerschap. Daarom heb ik, Marianne Tijl, mij als zelfstandig fotograaf gespecialiseerd in de onderwerpen trouwreportages en zwangerschapsfotografie.

Persoonlijke werkwijze
Het uitgangspunt van elke fotoreportage zijn de wensen van jou of jullie als klant. Want elke reportage is voor mij net zo uniek als voor jou. Ik hou van een persoonlijke en relaxte benadering. De stijl van Tijl staat voor mijn intentie mensen dusdanig te portretteren dat ze zichzelf op een positieve manier 'terug herkennen'. Alleen dan wordt een fotoserie die unieke herinnering die jij zoekt.

Meer over Tijl
Ik ben Marianne Tijl. Na mijn opleiding Vakfotografie aan de Fotovakschool ben ik in 2000 gestart als zelfstandig fotograaf in Rotterdam. 300 reportages later mag ik beweren over ruime ervaring te beschikken met het maken van persoonlijke reportages van bijzondere momenten.

Interesse?
Heb je interesse in een trouw- of zwangerschapsreportage, neem dan contact met mij op. Op deze site vind je voorbeelden van de stijl van Tijl, plus informatie over mogelijkheden en prijzen. Uiteraard kun je meer werk van mij bekijken als we tijdens een kennismakend gesprek je wensen doornemen.
Wil je een ander type fotoserie laten maken? Bijvoorbeeld groepsfoto's, familieportretten, etc. Ook dat is uiteraard mogelijk.

Tot ziens,

Marianne Tijl